Foto's

Over Side

Grand Art Side heeft een mooie locatie in de badplaats Colakli. In de directe omgeving van het hotel zijn veel winkels. Het hotel ligt op 5 kilometer van Side. Er is een bushalte voor de deur.

Side is een buitengewoon aantrekkelijke plaats. Het stadje ligt aan een mooie baai en wordt omringd door prachtig groene pijnboombossen. Tevens vindt u er een mooi breed zandstrand. Naast zon en zee bent u hier ook aan het juiste adres voor cultuur. In het centrum vindt u talloze overblijfselen uit onder meer de Griekse en Romeinse tijd. Daarbij zullen de tempel van Apollo, het amfitheater en de oude stadsmuren ongetwijfeld grote indruk op u maken. In het autovrije deel vindt u smalle straatjes met een overvloed aan winkeltjes, bars en restaurants. Voor de uitgaansliefhebber zijn er diverse discotheken. Langs de haven liggen veel terrasjes met uitzicht op de kleurrijke vissersboten die af en aan varen.

De omgeving van Side biedt ook volop mogelijkheden voor excursies. Op 10 kilometer van het hotel vindt u bijvoorbeeld de watervallen van Manavgat. Hier kunt u in het bos heerlijk picknicken. Ook biedt de rivier mogelijkheden voor een boottocht of rafting. Wekelijks is er in het centrum van de stad een grote markt. Aspendos en Perge staan bekend om hun ruïnes uit de oudheid. Verder is een jeepsafari door het binnenland een echte aanrader. U rijdt door de uitlopers van het machtige Taurusgebergte en komt onderweg veel natuurschoon en authentieke Turkse dorpjes tegen. Voor de golfliefhebber ligt er op 20 kilometer afstand van Side een prachtige golfbaan.

Vergelijk Grand Art Side bij 1 aanbieder Bekijk prijs